Για τις 12 Απριλίου διακόπηκε η δίκη του Μπ. Αναγνωστόπουλου

Για τις 12 Απριλίου διακόπηκε η δίκη του Μπ. Αναγνωστόπουλου

Για τις 12 Απριλίου διακόπηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράους στα Γλυκά Νερά.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ψύχραιμος έδωσε τα στοιχεία του, δήλωσε «έγγαμος και χήρος», άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή και ανέμενε την απόφαση για τη διακοπή της δίκης.

Το αίτημα διακοπής υπέβαλε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο οποίος έπρεπε να παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο.

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονη Καρολάιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. «Ο κ. Κράουτς έχει κινητά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για τον θάνατο του σκυλιού της οικογένειας, ενώ προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.